Skjold Antik

cropped-Skjoldbjælke

+45 40 14 34 97

Køb og salg af antikke møbler

Konkurrencedygtigt tilbud på opkøb af antikke møbler

Antikke møbler

Professionel opkøber af antikke møbler

Møbler er ikke, hvad de har været! Før i tiden blev møbler bygget solidt og gedigent af materialer og hårde træsorter, som var tænkt til at holde i mange år. Høj håndværksmæssig kvalitet var ligeledes mere reglen end undtagelsen. Man kan blive aldeles betaget af se skønheden og det smukke håndværk, som disse antikke møbler er skabt med. Der findes fortsat utroligt mange fine antikke møbler rundtom i de danske hjem, men vores måde at indrette sig på har ændret sig meget, og mange af disse antikke møbler passer ikke længere ind i den skandinaviske indretningsstil, som med sine rene linjer ikke efterlader rum til krummelurer, ornamenterede møbler og snedker-glæde.

Antikke møbler

Hvordan vurderes værdien af af dine møbler?

Hvis I har møbler, som I ikke længere ønsker i jeres hjem, er der måske andre, der leder efter lige netop de ting, der er blevet tilovers hos jer. Der er stadig en del både herhjemme og i udlandet, som foretrækker at omgive sig med møbler og effekter i deres indretning, og vi er blandt andet sat i verden for at hjælpe folk med at skabe unikke hjem. Da de fleste møbler er bygget i en kvalitet og i materialer, der holder i mange år, giver det god mening at genbruge disse fine møbler i sin indretning. Ønsker I ikke længere at beholde jeres antikke møbler, står vi således klar til at give et fair og konkurrencedygtigt tilbud på at købe dem.

Antikke møbler

Hvordan vurderes værdien af antikke møbler?

Vi har i mere en 20 år handlet med møbler, og vi har derfor erfaring med køb og salg af tusindvis af antikke møbler. Markedet ændrer sig altid, og vi følger tæt med i de aktuelle priser i Danmark og i udlandet, hvor nogle ting ofte kan indbringe højere priser end herhjemme. Vi følger ligeledes auktionshusene, hvor en retvisende markedspris ofte fremgår af de hammerslag, der kommer på tingene. Skjold Antik fungerer ligeledes som vurderingsmand i fem forskellige retskredse, så vi sætter en ære i at kunne sætte en retvisende vurderingspris på alle typer møbler. Udover de aktuelle markedspriser spiller møblernes alder, stand og individuelle kvalitet naturligvis også ind i vores vurdering. Vores tilbud må antikke møbler vil derfor altid basere sig på en sammensat og individuel vurdering. Da vi orienterer os bredt og har mange muligheder for at afsætte møblerne der, hvor prisen er bedst, er vi derfor i stand til altid at tilbyde fair priser, når vi køber møbler. Så kontakt os gerne og få et godt bud på netop jeres antikke møbler.

Scroll to Top