Skjold Antik

cropped-Skjoldbjælke

+45 40 14 34 97

Dødsboer

Sikker, respektfuld og effektiv rydning af alle typer dødsbo.

P1093450
Vi er eksperter i

Dødsboer

At stå med ansvaret for at rydde et dødsbo kan føles overvældende i en svær tid. Rydning af et dødsbo er en tillidssag, og Skjold Antik har årtiers erfaring med at løse alle aspekter i processen på en tryg, hurtig og effektiv måde. Vi har stor forståelse for den svære situation, som vores kunder står i, når man som efterladt står med et dødsbo efter sine kære. Der er mange mange forskellige aspekter på spil i forhold til rydningen af et dødsbo, og hos Skjold Antik har vi stor erfaring med tilpassede løsninger. Vi hjælper både med rydning af hele dødsboer, dele af boer (restbo-rydning), rydning af skure, haver og udearealer. Rydning fra kælder til kvist er en selvfølge – kældre og loftsrum efterlades også pæne og tomme. Dertil kommer naturligvis bortskaffelse af enhver for for affald.

Vi samarbejder med dygtige og grundige professionelle rengøringsfirmaer, hvis slutrengøring ønskes. I behøver derfor kun en kontakt for at klare samtlige aspekter i processen. 

0 +
Ryddede dødsboer årligt
0 +
Års erfaring
0 +
Dødsboer ryddet

Køb af dødsbo – Til den bedste pris!

Vi giver tilbud på alle typer af dødsbo – Både boer uden videre værdi og større boer med kostbart og/eller usædvanligt indbo og effekter. Drejer det sig om større ejendomme/virksomheder, kan vi i samarbejde med den ansvarlige leder udarbejde en handlingsplan for rydningen, hvilket kan føre til betragtelige besparelser.

I forbindelse med besigtigelse og vurdering gøres boets værdier og inventar op, og dette sammenholdes med rydningsopgavens størrelse og omfang. Dette medfører, at vi ikke kan oplyse en fast pris på hjemmesiden, da alle opgaver er forskellige. Hvis dødsboets værdier overstiger rydningsopgavens omfang, vil beløbet blive overført straks efter aftalens indgåelse.

Vores ekspertise baserer sig på opkøb af tusindvis af dødsboer, og vi har et stort netværk, som sikrer smidig afhændning af dødsboets møbler og inventar. Dette samt indarbejdede rutiner og arbejdsgange gør, at vi altid giver et fair tilbud på løsning af opgaven.

Vi bortskaffer alt affald efter foreskrifterne og miljømæssigt forsvarligt og prisen for dette ligger altid inkluderet i vores tilbud.

Alle møbler og inventar, som er brugbart, men ikke umiddelbart salgsbart for os, doneres til en velgørende organisation, som vi har et mangeårigt samarbejde med.

Forløbet omkring rydning/opkøb af dødsbo er således:

  • Kontakt os på 40 14 34 97 eller info@skjoldantik.dk for aftale om besigtigelse og vurdering.
  • I modtager efterfølgende tilbud fra os.
  • Vi indgår aftale om pris og dato.
  • Vi rydder dødsboet på aftalt dato og til aftalt tid.
  • Evt. slutrengøring, hvis dette er aftalt.

Der er således kun brug for én aktør til løsning af samtlige opgaver i forbindelse med et dødsbo.

Der er således kun brug for én aktør til løsning af samtlige opgaver i forbindelse med et dødsbo.

Skjold Antik – Din totalløsning i forbindelse med afvikling af dødsboer.

Kontakt os i dag på 40143497 eller info@skjoldantik.dk for et uforpligtende tilbud og en snak om mulighederne!
Scroll to Top