Skjold Antik

cropped-Skjoldbjælke

+45 40 14 34 97

Markeds-weekender

Kæmpe antikvitets-, vintage- og loppemarked

Vi afholder

Antikvitets-, Vintage- og loppemarked 11 gange om året

Ca. en gang om måneden åbner vi dørene til markedsweekender hos Skjold Antik. Her byder vi jer indenfor på 4000 m2 fordelt på fire haller, der alle bugner af klargjorte varer. 

I møder vores antik-hal fyldt med glas, porcelæn, figurer, spejle, lamper og antikke møbler – Et sandt kig tilbage i historien! I vores møbel-hal finder i knap 1000 m2 med bedre brugte møbler og designvarer. I vintage og retro-hallen er der massevis af møbler og inventar til indretningen af hjemmet eller sommerhuset og i den sidste hal finder I Odsherreds største loppemarked, hvor man kan opdage alt mellem himmel og jord.

Et vintage marked med gode fund.
Når vi hver dag kører rundt om i landet for at rydde boliger og ejendomme, finder vi årligt tusindvis og atter tusindvis af fine og brugbare både gamle og nye møbler, effekter og inventar. Og man er til stadighed overrasket over, hvor mange vintage og retro-bud på fin og flot indretning, der gemmer sig allevegne. Derudover findes der stadig mange fine eksempler på antikke møbler og effekter, som vi altid er glade for at finde. Detaljegrad, smukt håndværk og kvalitet på mange af de antikke ting er bare så imponerende.

Alle de bedste af de ting vi finder, tager vi med og udstiller i vores haller, så I kan komme og hjælpe os med at finde nye hjem og ny anvendelse for det hele.

Genbrug giver bare mening.
I disse “brug og smid væk”-tider er vi stolte af at være med på genbrugsbølgen. Det giver bare så god mening at købe brugt: Dels får man møbler og inventar, som rent faktisk er antikke, vintage og retro, og dels er det bare grønnere at genbruge frem for at købe nyproducerede varer, der mange gange kun er efterligninger og som mangler den kvalitet og sjæl, som de originale udgaver besidder.

At man samtidig i mange tilfælde kan spare penge samtidig, gør det jo kun endnu bedre. Så kom og køb grønt – Køb brugt! 

Gør dig klar til et succesfuldt loppemarked!

Skjolds markedskalender for 2023

Vi glæder os til at møde jer.
Vi har åbent nedenfor, hvor der er markeret med flag.

Scroll to Top