Antik og Livsstil Markeder

Vi har valgt at kalde vores åbningsweekender for "Antik og Livsstilsmarked", dels selvfølgelig fordi vi handler med antikviteter, men også fordi de store mængder meget varierede effekter der passerer gennem lageret er et eldorado for de af os der holder af ældre sager og lidt mere individuel indretning.

Der er til overflod kitch og sager der er velegnet til den kreative indretter og folk med hang til finurligheder, desuden er det ganske hyggeligt og i hvert fald også en del af vores livsstil. Vores kunder påstår endvidere at hallerne hos Skjold Antik er en glimrende inspiration til nytænkning, da mange usædvanlige effekterne finder vej til os.

Vi har inventar til kontor indretning, stilmøbler, moderne (ofte nye) møbler - kort sagt et meget varieret udvalg med hovedvægten på antikviteter. Formentlig har vi også lige præcis den ting, du ikke selv vidste at du manglede. Eftersom vi har handlet med antikviteter og indbo i mange år, så du vil altid kunne få råd og vejledning med på vejen.

Åbningstider bliver annonceret i dagspressen og gennem vores nyhedsbrev som vi selvfølgelig anbefaler at du tilmelder dig.

PÅ LAGER
Ovalt piedestalskab i mahogni
H140 B65 D40 
9.000,-
Chatol i mahogni ca. 1840
H118 B115 D62 
9.500,-